MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2012-2013 mokslo metų foto galerija / LINKSMOSIOS ESTAFETĖS

Gruodžio 3d. sporto salėje vyko popietė ,,Linksmosios estafetės“. Laiką smagiai leido antrokai. Prieš kelias dienas 2a klasės mokiniai ir mokytoja Edita pakvietė 2b klasės mokinius palenktyniauti ir smagiai papramogauti. Teisėja buvo kūno kultūros mokytoja Eglė, o talkino 7b klasės mokinės Gabija ir Agnė.
     Vaikai lenktyniavo bėgdami, varydamiesi kamuolį, sodindami ,,bulves“, šokinėdami su maišais ir kt. Paskelbti nugalėtojai: nugalėjo draugystė. Apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais visi išsiskirstė smagiai nusiteikę ir pasiryžę susitikti dar kartą.
Gruodžio 3d. sporto salėje vyko popietė ,,Linksmosios estafetės“. Laiką smagiai leido antrokai. Prieš kelias dienas 2a klasės mokiniai ir mokytoja Edita pakvietė 2b klasės mokinius palenktyniauti ir smagiai papramogauti. Teisėja buvo kūno kultūros mokytoja Eglė, o talkino 7b klasės mokinės Gabija ir Agnė. Vaikai lenktyniavo bėgdami, varydamiesi kamuolį, sodindami ,,bulves“, šokinėdami su maišais ir kt. Paskelbti nugalėtojai: nugalėjo draugystė. Apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais visi išsiskirstė smagiai nusiteikę ir pasiryžę susitikti dar kartą.